20140822-invator-logo-CvM-m schaduw-onder-beeld_v3
li button Twitter circle black large Facebook circle black large

afspreken op:

20140813-strategie-achtergr

Aanbod / strategie

Voor als je opzoek bent naar structuur, helderheid en inspiratie. Waar gaat jouw organisatie de komende jaren in onderscheiden en is dit ook wat jouw klanten en medewerkers zal binden? Corné's insteek is die van storytelling, waardenpropositie en redeneren vanuit de belevingswereld van klanten. Dat kan in een totaaltraject volgens het 5B-innovatiemodel (klik hiernaast). Dat kan ook in losse sessies, zoals hieronder:

 

Reis naar de Toekomst van jouw organisatie >>

 

Ontdek je organisatiefocus in het koffiemodel >>

 

Je organisatieverhaal zoals in Hollywood >>

strategie communicatie onderzoek community

Achtergrond: sessie organisatiefocus ontdekken

adv het koffiemodel

behoeften

belofte

bewijzen

binden

5B-innovatiemodel

basis behoeften belofte bewijzen binden klik hier

Reis naar de Toekomst

Wat gebeurt er als je de hektiek van vandaag achter je kunt laten en samen met je collega's, klanten of andere stakeholders afreist naar het jaar 2025?

 

Het probleem dat je eerder met jouw team-, de communicatie of strategie had, is in dit jaar helemaal opgelost. Sterker nog, het is een groot succes geworden! De essentie: hoe is dit zo gelukt?

 

Aan de hand van een spelelement kom je in een sneltreinvaart tot een hele reeks ontdekkingen. De voornaamste nemen we mee terug naar 2017 en voeren we daar gelijk in of gebruiken we voor een routekaart naar de toekomst. Één ding is zeker; deze sessie levert een tijdwinst op!

 

Vraag meer informatie aan >>